Ledige Stillinger


 Er du vår nye kontormedarbeider?

Skarbøvika Tankanlegg AS søker allsidig og dedikert kontormedarbeider som kan være med på å løse dagligdagse oppgaver knyttet til salg, service og kundebehandling samt diverse oppgaver knyttet til regnskap og fakturering.

Skarbøvika Tankanlegg AS har vært leverandør til maritim næring siden 1959, og har med dette opparbeidet seg et bredt utvalg av produkter som vi tilbyr våre kunder. Som forhandler av både drivstoff, smøremidler, filter, vaskemidler og høytrykksanlegg, arbeidstøy og profilering, samt en rekke andre artikler som dekker diverse behov innen blant annet fiskeri, har vi opparbeidet oss god kompetanse og en stabil posisjon i bransjen. Vi holder til i autentiske omgivelser under Steinvågbroa i Ålesund, hvor vi har både kaianlegg, kontor og butikk. Vi kan tilby et dynamisk og lærerikt arbeidsmiljø hvor ingen dag er lik, og hvor du vil få en unik mulighet til å vokse profesjonelt og til å bli et integrert medlem av vårt team.

Eksempler på arbeidsoppgaver kan omfatte:

    Kundebehandling i vår autentiske kysthandel, samt per mail og telefon

    Ordrebehandling og fakturering

    Håndtering av bestillinger som mottas i vår netthandel

Vi ser etter deg som har utdanningsbakgrunn, og gjerne arbeidserfaring, fra økonomisk-administrative fag, salg og service, markedsføring eller lignende. Vi søker et ungt sinn som kan være et friskt pust i en ellers hektisk kontorhverdag, og som kan hjelpe oss med å nå vår visjon om å være blant de beste innen bransjen på pris og den beste på service. Videre forutsetter vi at du:

    Er ansvarsbevisst og detaljorientert

    Liker nye utfordringer og evner å arbeide selvstendig

    Er serviceinnstilt, åpen og positiv med gode kommunikasjonsevner

    Om du har erfaring fra IT og utvikling av nettside, samt netthandel, og ønsker å være med på å utforme og drifte vår stadig voksende netthandel, ses dette på som et stort pluss!

Dersom du har spørsmål til stillingen, kan disse rettes til (mail, telefon).

CV og søknad sendes til post@kysthandel.com

Frist:

Tiltredelse: Snarlig

Ansettelsesform: Fast